Nieuws

Nieuws van de camping!

U vindt hier het nieuws van het departement en alle sites om te bezoeken om de rijkdom van ons departement La Manche te ontdekken.

Het hele team van Camping Le Ranch wenst u een gelukkig nieuwjaar!

fetes

AANBIEDING !!!!!

Voor voorbehouden van 22-29 juli 2017:

Stacaravan Comfort 2 kamers zonder zeezicht: € 800 per week (in plaats van 905 €)

Stacaravan Comfort 3 kamers geen uitzicht op zee: € 950 per week (in plaats van 1040 €)

 

 

 

Goed nieuws! Voor de tweede keer op rij, we zijn blij te kunnen aankondigen dat de Camping Ranch houdt zijn 5 sterren!

Je was zeer waarschijnlijk het weekend van de Hemelvaart op de camping doorbrengen en wij danken u.

in Een lange zonnige weekend waardig van een augustus hoge getijden en golven ideaal om te surfen … nou ja, dagen zoals we ze graag hebben! Voel je vrij om uw foto’s te delen op onze Facebook pagina en Instagram @camping.le.ranch!

Strand Activiteiten:

Een perfecte dag voor activiteiten op het water! Varen De tanks buiten. La Plage du Rozel, tegenover de camping Le Ranch, 3 km lang is ideaal voor strandzeilen. Een vaarschool ligt in het verlengde van het strand, Sciotot.

IMG_1885

Promotietarieven:

U wilt samen op vakantie gaan? Aarzel niet, kom dan naar Camping Le Ranch 5 Sterren!

Wij bieden een speciaal tarief voor alle paren wonen in een stacaravan Comfort 2 kamers zonder uitzicht op zee. U kunt genieten voor een verblijf voor 25 juni (met uitzondering van Hemelvaart en Pinksteren) en van 1 tot 30 September.

Een kans om plezier te hebben! Meer informatie vindt u hier (op pagina 2). 

c2ch

—————————————————————————————————————————————————————————–

PHOTO D'APPEL

Een kleine zonnebaden een duik nemen in het zwembad van Camping Ranch of voor een duik in de zee, anyone?

Een goede zwemmen, spelen op het strand, zon, zee …. Roll on zomer!

SURF :

Kom genieten van de surfers van de Camping Ranch *****! Het strand Rozel is ingedeeld 3 sterren om te surfen, een site beroemd in de Cotentin (La Manche, Normandië).

surf

EXCLUSIEF!

UNIEK IN COTENTIN!

U vindt deze ergens anders in de Cotentin (in La Manche in Normandië), stacaravans met uitzicht op zee en een eigen jacuzzi op het terras niet te vinden!

Nee, je droomt niet, kunt u ontspannen in een unieke omgeving!

Wij bieden twee soorten stacaravans aanbieden van deze dienst:

Deze twee stacaravans hebben elk een eigen toegang tot de jacuzzi genieten in privacy terwijl u geniet van het uitzicht op het strand!

CONFORT PLUS 2 CH AVEC SPA

CAMPING LE RANCH***** :

Camping Ranch 5 sterren in Le Rozel in La Manche, aan de westkust van de Cotentin (Normandië) is een camping aan zee, met uitzicht op de Kanaaleilanden (Jersey, Guernsey, Alderney en Sark). Het bereik van de lange strand Rozel 3 km joins die Sciotot. strand ideaal voor activiteiten op het water (zeiljacht, kitesurfen, surfen, paddle …). Veel amateur en professionele surfers komen om te oefenen op dit strand gerangschikt drie sterren om te surfen. De Siouville-Hague surfschool (ongeveer 15 km van de camping) is ook zeer bekend, want het is een van de zeven Franse clubs door de Franse federatie van het surfen geclassificeerd als « Gold »!

De camping heeft directe toegang tot het strand. Met plaatsen, zijn stacaravans, waaronder die met uitzicht op zee, biedt een uitzonderlijke omgeving. Met deze twee stacaravans met uitzicht op zee en een eigen spa terras, camping biedt een uniek verblijf in zijn soort. De aangeboden diensten zijn ideaal voor een vakantie met het gezin in een vriendelijke sfeer. De zwembaden (binnen en buiten) verwarmd, de glijbanen, speeltuinen, amusement in juli en augustus, de sauna … zal je gelukkig tijdens uw verblijf.

De camping heeft ook een eigen restaurant en biedt vlees en vis, mosselen met friet, pizza, hamburgers en frietjes …

Alle Ranch team zullen blij zijn om u te verwelkomen!

NIEUWS 2017 :

Enkele nieuwe toevoegingen dit seizoen! Een trampoline en een air hockey tafel zijn een aanvulling op veel games van de camping, voor het hele gezin verrukken. Wat delen een moment van plezier, ontspanning en zelfs sport (volleybal, tafeltennis …).

jeux

INSTAGRAM :

instagramVolg ons op Instagram !

LA CITÉ DE LA MER : Een onvermijdelijke site in Normandië!

Op ongeveer 20 minuten van Camping Le Ranch, ontdek de zeebodem door een bezoek te brengen aan het Cité de la Mer in Cherbourg-en-Cotentin. Gelegen in het voormalige transatlantische station van Cherbourg, biedt het Cité de la Mer kinderen en volwassenen een complete onderdompeling in de diepten van de oceanen. Stel je voor de grote epische van de oceanauts door de onderzeeërs te ontdekken die de geschiedenis hebben veranderd en vooral door een audiogids te bezoeken, de onderzeeër Le Redoutable. Laat je door de vele aquaria en vooral door het diepste aquarium in Europa versteld staan! Een tentoonstelling over de Titanic zal u de aanvang van de migranten in deze beroemde stoomboot herleven, die zijn laatste tussenstop in Cherbourg maakte voor het zinken …

Vergeet niet deel te nemen aan attracties zoals « we liepen onder de zee ». Een goede dag van bezoek is nodig om het geheel te waarderen.

Bij Le Ranch camping bieden wij voorrang aan voor de Cité de la Mer tegen promotieprijzen! Zo bespaart u € 1,50 per ticket en u wacht niet op de plek!

clm

clm3   clm2   clm 2Foto Cité de la Mer

WANDELINGEN : 

La Manche is een wandelgebied bij uitstek. Trails, greenways, mountainbike tours, kruisingen van de baai van Mont Saint-Michel, paardrijden of klimmen … Meer dan 7000 km om La Manche op uw weg in uw eigen tempo te verkennen. Vanuit het regionale natuurpark van de Cotentin- en Bessin-moerassen, die door de Pays de Coutances, de Mortainais, de Vire-vallei of de baai van de Mont Saint-Michel doorkijken, ontdek de uitzonderlijke uitzichten. Grote routes wachten op u: de GR223, van Carentan naar Mont Saint-Michel via Cherbourg, Coutainville, Granville, Carolles en vele andere steden.

Vanuit de camping Le Ranch kunt u genieten van prachtige wandelingen langs het GR223-douanepad. Andere circuits brengen u naar pittoreske dorpen: Le Rozel, Les Pieux, Sciotot …

  

WATER ACTIVITEITEN :

355 km kust, de zee zo ver als het oog kan zien, stranden, baaien. De afdeling van La Manche leeft aan het ritme van de getijden. In de kust kunt u vissen, varen naar de Kanaaleilanden (Jersey, Guernsey, Alderney, Sark), veel zeevaartactiviteiten en gekoppeld aan de wind als het zandjacht. La Manche, in Normandië, wordt gesignaleerd met echte zeesteden. In de Cotentin, ga naar Cherbourg-en-Cotentin, Sciotot, Siouville Haag, Agon-Coutainville zijn beroemd om surfen en bodyboarding.

Veel professionele en amateur surfers komen tot ‘spelen’ met de golven op het Rozel strand gerangschikt op 3 sterren voor surfen. Vanuit Le Ranch camping, heb je de kans om ze te surfen en waarom geef je niet de moeite om te proberen!

  

Beoordelingen

Camping

Camping "Le Ranch""La Mielle"

50340 Le Rozel

Manche - Normandie

Tél. : 00.33.(0)2.33.10.07.10

ou 00.33.(0)9.67.40.07.11

Fax : 00.33.(0)2.33.10.07.11

contact@camping-leranch.com

Opening Datum :

1er april tot 30 sept

In de nabijheid treft men aan :

Strandsurfen, paragliding, hippisch centrum, duiken ...

Restaurants, tennis, wandelroutes.

Mogelijkheid tot bezoek van de Kanaaleilanden.